۲ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۴:۲۸

در پارک فناوری دانشگاه تهران

2 داروی گیاهی برای درمان اگزما و سوءهاضمه رونمایی شد

2 داروی گیاهی برای درمان اگزما و سوءهاضمه رونمایی شد

با حضور رئیس مرکز الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از 2 داروی گیاهی برای درمان سوءهاضمه و 2 دستاورد دیگر پارک علم و فناوری دانشگاه تهران رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسمی که در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با حضور دکتر صادق واعظ زاده- رئیس مرکز الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت از دستاوردهای این پارک رونمایی شد شربت رکولیک برای درمان التهاب دستگاه گوارش و پماد رکوبیزول برای درمان اگزمای پوست رونمایی شد. این دو دارو به مرحله تجاری سازی رسیده اند.

ارائه امکانات جدید پروژه خبری TNEWS.IR از دیگر پروژه‌هایی بود که امروز رونمایی شد. این سایت خبری به 400 سایت خبری متصل است و با جستجو در این سایت‌ها اخباری جدید که منتشر می‌شود را باز نشر می‌کند.

سامانه جستجوی معادن طلا، آهن و مس با استفاده از روش SE و پردازش تصاویر ماهواره‌ای از دیگر دستاوردهای محققان پارک علم و فناوری است که در این مراسم رونمایی شد.

جزئیات دو داروی رونمایی شده

داروی رکولیک که به صورت شربت تولید شده است نوعی گیاه دارویی است که برای درمان کولیک، اسپاسم، التهاب دستگاه گوارش، نفخ و سو هاضمه و درمان زخم‌ها و التهابات روده به کاربرده می شود.

داروی "رکوبیزول" نیز به صورت یک پماد گیاهی عرضه شده است که برای درمان اگزما، ادرار سوختگی، التهاب، سوزش و خارش پوستی، هموروئید و درمان دمل و کورک تجویز می شود.

بروشور این دو دارو به صور بریل نیز تهیه و در اختیار بیماران قرار می گیرد.

کد مطلب 2038166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha